Ringeck fechtbuch, haarniskapaini

Siirry alas

Ringeck fechtbuch, haarniskapaini Empty Ringeck fechtbuch, haarniskapaini

Viesti  Killanvanhin lähetetty Ma Maalis 01, 2010 12:47 am

Kirjoitus taistelupainista [ringen zu kampffe]

Jos haluat painia loikalla asettamaan oikean jalan taakse opi taidokkaasti varsi aseta jalan käyttöön
Tämä on kun lähestyt painiaksesi niin taytyy ymmärtää astuakko jalan eteen vaiko taakse eikä pidä ottaa enemmän kuin yhtä askelta.
Asia, huomaa myös se kun tartut painiaksesi ja hän myös kumpi jalka on edessä, jos on vasen edessä niin lyö vasen kätensä irti oikealla kädelläsi ja irtilyödessäsi silloin loikkaa oikealla jalallasi hänen vasempansa taakse ja paina oikealla polvellasi hänen vasemman polvensa takaa ja työnnä nurin molemmin käsin polveli yli.
Asia, huomaa toinen kun loikkaat oikealla jalallasi hänen vasemman jalkansa taakse niin runno vasen jalkasi hänen jalkojensa jäliin ja lukitse hänen vasen polvensa jalkojesi väliin ja pidä siten lujasti ja lyö vasemmalla kädelläsi otsaan ja oikealla kiskaise taakse sivulta.

Kirjoitus
Molemmin käsin ylhäältä taidokkasti lopetat sen
Se on se että kaikessa painissa tulee tietää kuinka astua molemmin puolin se on että osaat taidokkaasti lopettaa taistelun kun lähestyt häntä ja se tarkoittaa siis kun loikkaat oikealla jalallasi hänen vasempansa taakse jos hän astuu silloin vasemmallaan taakse niin seuraa rohkeasti toiselle puolelle vasemmalla jalallasi hänen oikean jalkansa taakse ja heitä hänet polvesi ylitse tai lukitse hänen polvensa niinkuin edellä on kirjoitettu.

Kirjoitus salaisesta/kielletystä painista [verborgnen ringen]

Kielletyt tekniikat opi käyttämään, lukitukset löydä, voimalla sitten päältä käännä
Se on kun toinen ryntää toisen päälle niin päästä miekkasi putoamaan ja sijoita sitten taidokkaasti painitekniikat jotka taisteluun kuuluvat ja ovat kielletyt/salatut kaikkein viisaiden mestareiden toimesta opetettavaksi enää kouluissa, koska nämä ovat tarkoitetut käytettäväksi taistelupainissa ja nämä ovat kädenmurto, jalanmurto, isku jalkoväliin, murhaisku, polvi-isku, sormien murto, silmien sorkkiminen ja vielä muut.

Tässä pitää huomata painin
Asia, jos toinen tarttuu sinuun päältä painissa ja haluaa voimalla vetää kohti itseään tai työntää kauemmas niin iske oikealla kädellä hänen vasemman kätensä yli ja paina molemmin käsin hänen rintaansa ja loikkaa oikealla jalallasi hänen vasempansa taakse ja heitä hänet jalkasi polven yli.

Asia, jos hän tarttuu sinuun painiakseen muttei pitele kiinni lujasti niin tartu hänen oikeaan käteensä oikealla kädelläsi ja vedä häntä kohti, vasemmalla tartu kiinni kyynärpäästä ja astu vasemmalla jalalla hänen oikean jalkansa eteen ja vedä hänet sitten sen yli tai paina rinnallasi kätensä päälle ja murra se siten.

Asia, tartu vasemmalla kädelläsi hänen vasempaansa ja vedä kohti ja lyö oikea kätesi voimalla hänen vasempansa päälle linkkuun kyynärpäähän ja murra vasemmalla kädelläsi hänen vasempansa oikean kätesi yli ja loikkaa oikealla jalallasi hänen oikean jalkansa taakse ja kaada hänet sitten sen yli.

Asia, jos hän vie vasemman kätensä oikeasi alle vartalosi ympäri niin iske häntä oikealla kädelläsi lujaa ylhäältä alas ulkopuolelta kyynärpäänsä linkkuun ja käännä hänet siten poispäin.

Asia, kun sinuun tartutaan käsistä ja myös sinä silloin jos on jalkansa ojennettuna niin potkaise siihen polveen niin murrat sen jalan.

Asia, voit iskeä häntä polvella tai jalalla kun hän on edessäsi mutta varmistu ettei hän voi tarttua kiinni jalkaasi.

Asia, kun hän tarttuu kiinni avoimin käsin tai ojennetuin sormin niin valmistaudu tarttumaan yltä yhteen sormeen ja murra se ylöspäin ja vie hänet sitten reunalle myös voitat hänet viemällä sivulle ja saat suuremman edun.

Suomennos (c) Marko Saari 2010

_________________
+Maior:Collegii:Arma:Faberarum:Aboensis+
Killanvanhin
Killanvanhin
Killanvanhin, Admin
Killanvanhin, Admin

Viestien lukumäärä : 2581
Join date : 22.12.2007

http://warussepat.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Ringeck fechtbuch, haarniskapaini Empty Vs: Ringeck fechtbuch, haarniskapaini

Viesti  M. Haverinen lähetetty Ma Maalis 01, 2010 4:18 am

Erinomaista!

Paljon likaisia temppuja painikentille... Twisted Evil
M. Haverinen
M. Haverinen
Killanvanhimmat

Viestien lukumäärä : 1210
Join date : 29.12.2007

http://www.warussepat.fi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa