Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi

Siirry alas

Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi Empty Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi

Viesti  Killanvanhin lähetetty Ti Tammi 05, 2010 7:43 am

Tässä opit hyvän painin ja muita hyviä vastatekniikoita
Anna vastustajasi tarttua sinuun vaikka voisit sen torjua, kun hän tarttuu sinuun käsien alta, jos hän yrittää nostaa käsillään sinua silloin painu alas ja tartu hänen polvensa alta hänen nostaessaan pysy lujana työnnä häntä päästä selän suuntaan molemmin käsin, näin kaadat vahvan miehen heikkoudellasi irti otteestaan.

Toinen tekniikka
Kun haluat ottaa otteen hänestä raivolla ja nopeudella, kun hän vääntää sinua kädestä (käsilukko?) [schwuch], päästä irti kädestä nopeasti nykäise hiuksista sitten vie käsi olkapäätä kohden ja kädellä vie hänen päänsä esteeseen, silloin hänet on siis tyrmätty.

Toinen tekniikka
Ensimmäisen kerran huomaa kun loikkaat kohti ja hän vetäisee kätensä taaksepäin isolla liikkeellä ja nykäisee, niin loikkaa vasemmalle puolelle ja päästä vasen kätesi liukumaan nopeasti poikittain hänen kaulalleen samalla kun vie oikea kätesi hänen jalkojensa väliin ja koukkaa hänet päälleen silloin hänet on tyrmätty.

Toinen tekniikka
Kun olet lähestymässä toista samanvahvuista, älä epäröi seurata loikalla otteeseen, silloin ei hän voi sinua estää, Ja tartu kiini alhaalta ja koukkaa hänet irti pohjasta Mutta ole varma ettei hän tee tätä sinulle

Toinen tekniikka
Täydestä loikasta tartu hänen oikeaan käteensä vasemmalla kädelläsi ja astu nopeasti hänen kätensä alta, taitavalla loikalla saa hänet kaatumaan, ota kiinni jalastaan pitäen tiukasti kiinni ja aseta hänet päälleen tahtosi mukaan Minä en kolahda

Toinen tekniikka
Kun loikkaat toisen kanssa kohti, tartu hänen vasempaan käteensä nyvin nopeasti vasemmalla kädelläsi , oikealla kädelläsi tartu hänen jalkaansa viereesi ja sillä hyvällä nykäisyllä täytyy hänen kääntää selkänsä sinulle niin voit häntä päästä työntää tai iskeä mutta jos hän nopeasti ei hyvää osumaa anna vaan menee alas ja luiskahtaa kätesi ali niin hän on voittanut tekniikkasi.

Toinen tekniikka
Ensimmäinen paini, aseta alempi kätesi hänen ylemmän kätensä päälle kaulaan eteen niin tiukasti kuin voit ja toinen kätesi polvitaipeeseen, tämä toimii molemmin puolin. (=schrenken)

Vastatekniikka
Vaihda päällimmäinen käsi ja tartu toisella kädellä kaulansa edestä, toisella jalasta
Asia; kun et pysty tekemään ensimmäistä painia niin vihda alempi käsi ylemmäs ja ylempi alas siis toinen käsi kaulalle ja toinen jalalle, tätä tee molemmin puolin, tämä paini toimii ja on nimeltään kaato jalasta kädellä [bainbrusch an dem arm] ("~jalanmurto,~luunmurto, ~raajaan tehty tekniikka")

Tekniikka
Kolmas paini, kumpi tahansa käsi on alla, iske se kätensä päälle ja tartu toisella kädellä avuksi ja aseta sama jalka samalla puolella kuin hänen jalkansa liikkuen taakse ja kaada eteesi naamalleen, tämä toimii molemmin puolin.

Asia; paina kiertäen [schluss] alempaa kättä sekä ylempää ja runno hänet alas kaulasta ja astu jalallasi hänen taakseen, nämä ovat kolme painia, näitä voit tehdä ja lähestyessäsi molemmin puolin ja myös vastatekniikoina jatkossa käyttää.

Toinen tekniikka
Jos toinen on saanut otteen molempien käsien alta ja hyvin sinua pois raahaa tai heittää voimalla.

Vastatekniikka
Vie molemmat kätesi hänen kurkulleen ja paina.

Toinen vastatekniikka
Käännä päästä molemmin käsin toinen käsi leualla toinen pään takana.

Vastatekniikka
Aseta molemmat peukalot alas kurkulle ja muut sormet silmiin.

Vastatekniikka
Paina peukaloilla ohimoista.

Toinen tekniikka
Jos haluat lähestyä painimaan niin aseta molemmat kätesi rinnallesi ja lyö kohti kaulaansa sitten painu alas ja tartu jaloistaan alhaalta sääristä molemmin käsin ja heitä päälleen.

Jos hän tarttuu takaapäin keskeltä niin ota hänen sormensa päälimmäisestä kädestä ja käännä itsesi ympäri ja astu hänen taakseen sitten paini sen mukaan mikä parasta on myös tee ylhäältä ympäri sormen kanssa tämän nimi on oppivastatekniikka.

Toinen vastatekniikka
Kun olet kääntymässä ympäri ja astut molemmin jaloin hänen jalkainsa viereen kummalle tahansa puolelle haluat ja tartu häntä lähimpään jalkaan polven päältä molemmin käsin jos hän ei irrota niin heitä hänet päälleen.

Kolmas vastatekniikka
Tartu takaasi päin näköä käsilläsi ja paina sitten.

Toinen tekniikka
Tartu häntä molemmin käsin hänen kädestään kumpaankin käteen kaksi sormea ja vedä sormiaan erikseen
Tämä on aloitushyökkäys toisella kädelläsi iske kaulaan ja sitten paini.

Ensimmäinen allapito
Tartu painiessasi oikealla kädelläsi hänen oikean kätensä takaa ja tartu vasemmalla kädelläsi hänen kyynärpäästään ja vedä kätensä kiinni omaasi ja astu taakseen ja pidä lujasti, jos tämä ei toimi hyvin niin tartu hänen oikean jalkansa säären alta käännetyllä kädelläsi ja heitä hänet nenälleen ja pitele häntä molemmin käsin tai yhdellä jos haluat tai jos toinen käsi on 'rikki' niin vaihda kättä hänen kädellään.

Toinen allapito
Jos heität toisen selälleen niin putoa vasen polvi oikean käden päälle keskelle nivelen kohdalle ja aseta oikea kätesi kaulalleen ja paina lujaa ja tartu vasempaan käteensä oikealla kädelläsi ja tuo hänen vasempansa vasempaan käteesi ja pitele sitä vasemmalla kädelläsi niin voit oikealla kädelläsi tehdä mitä haluat, tämän voit tehdä myös vasemmalle puolelle.

Kolmas allapito
Siis olet heittänyt toisen selälleen samalla tartu molemmista jaloista polven alta molemmin käsin ja nosta häntä jaloista niin ylös kuin voit ja potoa molemmilla polvilla hänen jalkojensa väliin ja sitten pitele molempia jalkoja yhdellä kädellä niin voit toista kättäsi käyttää tahtosi mukaan.

Ensimmäinen päällekaatuminen [uff ston]
Jos haluat torjua ensimmäisen päällekaatumisen painissa niin kaadu alas voimakkaasti ja nosta polvet niin ylös kuin voit ja pidä kiinni häntä selästä, nykäise lujaa polviasi vasten sitten oikaise yksi polvi niin että hän putoaa pois, sitten seuraa molemmin käsin ja jaloin ja pitele häntä alhaalla allapidolla jonka jo tiedät.

Toinen päällekaatuminen
Asia; kun toinen tarttuu kiinni ylhäältä/päältä niin paina pääsi hänen rintaansa ja nykäise kohti itseäsi ja kaadu selällesi ja taivuta polvesi niin ylös kuin voit ja tartu kiinni jalkojensa välistä kummalla tahnsa kädellä ja heitä hänet ylitsesi ja nouse nopeasti ja tee allapitotekniikka jos olet päällä tai mitä tahansa muuta.

Kolmas päällekaatuminen
Jos toinen pitelee sinua allaan niin ota kiinni kummasta tahansa kädestä joka on päälimmäisenä vapaalla puolella, tämän nimi on vastatekniikka [bainbruch] (ks yllä) ja käytetään kaikessa painissa, ota kiinni jaloilla ja käsillä ja kaikin voimin vie toinen allesi niin voit pidellä häntä allasi niinkuin aiemmin on kirjoitettu.

Murhaiskusta, ensimmäinen
Tartu häneen vasemmalla kädelläsi vyön yläpuolelta mistä haluat iskien häntä nyrkkiin puristetulla kädelläsi voimakkaasti sydämmeen, jatka tarttuen painiin parhaan taitosi mukaan ja jatka painia vastatekniikoilla ja jatkovastatekniikoilla, tätä vastatekniikkaa ja jatkotekniikoita käytä kaikissa painissa, ratsain, jalkaisin, haarniskassa tai ilman, loikaten, maaten tai pystyssä.

Toinen murhaisku
Tartu häneen vasemmalla kädelläsi vyön yltä ja iske polvellasi mistä vain haluat alta jalkoväliin ja jatka vahvalla painilla
Asia; kaikessa painissa käytä allapitoja päältäkäsin ja päällekaatumisia, sen jälkeen tulee murhaiskut ja raajoihin kohdistuvat (vasta)tekniikat [beinbruch].

Kolmas murhaisku
Tartu häneen vasemmalla kädelläsi vyön yltä ja iske nyrkilläsi ohimoon niin lujaa kuin voit ja jatka vahvimmalla painitekniikallasi.

Raajoihin kohdistuvista tekniikoista [beinbruch] / ensimmäinen tekniikka
Tämä on yleinen paini kädestä jonka nimi on raajaan kohdistuva tekniikka, tee se voimalla ja tartu häntä oikeaan käteen ja astu oikealla jalallasi hänen taakseen ja aseta vasen jalksai hänen eteensä ja kaada hänet eteenpäin lantiosi yli.

Toinen raajatekniikka
Kummalla tahansa kädellä hän kiinni tarttuukaan, ota kiinni siitä molemmin käsin hänen kätensä takaa ja käännä selkäsi hänen mahaansa kohti, kääntyessäsi nosta kätensä lähimmälle olkapäällesi ja vedä alaspäin niin murrat sen käden, jos hän seuraa vastatekniikalla, kääny ja jatka painia.

Kolmas raajatekniikka
Kun toinen kätensä ojentaa ja haluaa tarttua lyödäkseen tai tönäistäkseen tai painiakseen, ota kiinni siitä kädestä ja tartu kiinni alta vasemmalla kädelläsi ja tartu oikealla kädelläsi kiertäen olkapäänsä ottaen kiinni siitä kädestä vasemmalla kädellä, astu liki ja aseta oikea jalkasi hänen oikean jalkansa taakse työntäen häntä taaksepäin yli reitesi silloin ota ote ja pidä kiinni lujasti.

Neljäs raajatekniikka
Kummalla kädellä hän kiinni tarttuukaan, siitä kädestä ota kiinni niinkuin teit siinä toisessa raajatekniikassa ja käännä päätäsi ja mene sen käden ali ja vedä siitä kädestä lujasti ja kiskaise lähimmästä jalastaan niin hän kaatuu.

Jalalla on kaksi vastatekniikkaa
Ensimmäinen
Tartu kiinni jalkaansa molemmin käsin, toisella nilkasta ja toisella polven kohdalta ja tästä onnistuu ensimmäinen raajatekniikka/vastatekniikka/luunmurto.

Toinen vastatekniikka
Tartu häntä jalasta nilkan yläpuolelta molemmin käsin ja väännä häntä olkapään päälle niin murrat sen jalan.

Yksi murhaisku
Lyö kohti molemmin nyrkkiin puristetuin käsin niin lujaa kuin voit kaulaan, sen jälkeen paini.

Yksi murhaisku
Iske molemmin peukaloin molempiin poskiin ja muut sormet pään päälle ja työnnä oikealla kädellä suurella voimalla.

Yksi murhaisku
Iske oikealla kädelläsi häntä napaan niin kovasti koin voit Asia: käytä vasempaa kättäsi ja tartu sillä hänen oikean kätensä hauikseen ja vie oikea kätesi hänen vasemmalle puolelleen ja tartu lujasti takkiinsa tai housuunsa ja vie takamuksesi hänen lantionsa eteen siis että oikea jalkasi on hänen oikean jalkansa edessä ja samalla heitä hänet lantiosi yli.

Vastatekniikka
Asia, kun toinen haluaa sinut yli lantionsa heittää kun olet takanaan, niin käytä oikeaa kättäsi ja iske häntä kaulan ympäri ja työnnä taakse vasemmalle puolellesi niin kaadat hänet.

Asia, kun toinen on takanasi ja haluaa estää ensimmäisen tekniikkasi niin kallistu taaksepäin niinkuin haluaisit kaatua taakse tartu häneen vasemmalla kädelläsi vasempaan jalkaasi ja vedä ylöspäin niin kaadat hänet.

Asia, Vie vasen kätesi hänen oikean kätensä hauikselle ja vie oikea kätesi hänen vasemman puolensa ympäri vieden oikean jalkasi hänen oikean jalkansa viereen sisäpuolelle ja samalla mene alas oikealle puolellesi ja tartu vasemmalla kädelläsi oikeaan jalkaansa takamuksen päältä niin kaadat hänet.

Tässä alkavat muut hyvät paini- ja vastatekniikat
Asia, kun olet tarttunut häntä käsivarsista ja olet nopeasti ja varmasti vienyt vasemman jalkasi eteen ja hän on siis asettanut oikean jalkansa jalkasi viereen ulkopuolelle ja aikoo käsillään sinut kaataa niin vedä jalkasi taakse nopeasti ja samalla ota kiinni hänen oikeasta jalastaan ja työnnä rinnan päältä niin hän kaatuu.

Vielä yksi paini
Asia, kun hän tarttuu kiinni sinuun olkapäistä takaa vie kätesi ylös hänen kyynäpäänsä heikkoon sille puolelle jossa jalkansa on edessä ja toisella kädellä auta painamalla sivulta ulospäin toisella puolella ja pidä kiinni kädestä toisella kädellä ja toisella kädellä tartu kurkusta ja jalalla astu hänen lähimmän jalkansa polven sivulle niin että kantapää osoittaa sinua kohden.

Vielä yksi paini
Asia, iske oikealla kädelläsi ja tartu hänen oikean kätensä sormiin ja vasemmalla kädelläsi iske hänen oikea kätensä ylitseen jonka olet jo kiinni ottanut ja heitä hänet vasemman jalkasi yli.

Vielä yksi paini
Asia, iske oikealla kädelläsi hänen vasempansa ja vie kätesi hänen jalkojensa välistä ja tartu kiinni takistaan tai kyynärpäästään ja nosta häntä ja työnnä poispäin vasemmalla kädelläsi niin kaadat hänet taaksepäin päälleen.

Yksi vastatekniikka tätä painia vastaan jossa oikea käsi viedään jalkojesi välistä
Asia, siis torjut tämän kun toinen vie oikean kätensä jalkojesi välistä ja tarttuu kiinni takistasi takaa niin kumarru päälläsi häntä kohden ja vie kätesi alas hänen oikealle kädelleen ja nosta ylöspäin niin hän ei pääse sinua kaatamaan.

Vielä yksi paini
Asia; kun joku on ottanut kiinni kädestäsi molemmilla käsillään ja vetää sinua ja on ottanut kiinni vasemmasta kädestäsi ja haluaa kiskoa sinua oikealle puolelleen niin sinkaise oikea kätesi hänen vasemman kätesi yli ja ohi hänen oikealle puolelleen ja ota kiinni rinnasta oikeallasi ja vasemmallasi ota kiinni polvitaipeesta.

Vielä yksi paini
Asia; jos hän taivuttaa kättäsi, vastatekniikka taivuttamiseen kun hän taivuttaa oikeaa niin taivuta häntä vasemmalla.

Vielä yksi paini
Asia, lyö irti molemmin käsin ja vie molemmat kätesi molempiin polvitaipeisiinsa ja kiskaise kohti ja työnnä päälläsi rinnan päältä ja kaada hänet selälleen.

Vastatekniikka tätä painia vastaan
Asia, siis voit torjua tämän ota kiini hänen kaulastaan kainaloiden alta ja kaadu nopeasti hänen päälleen ja astu hyvin taakse ettei hän voi sinua jaloista tarttua niin painat hänet maata vasten.

Vielä yksi paini
Asia, jos hän asettaa oikean jalkansa eteen niin kiskaise häntä oikeasta kädestä molemmin käsin ja iske häntä oikean jalan nilkkaan ja paina hänet alas tai vie oikea kätesi hänen kurkulleen ja heitä hänet selälleen.

Vielä yksi paini
Asia; jos hän saa kiinni molemmista käsistäsi niin tartu vasemmalla kädelläsi hänen oikeansa takaa ja pitele tiukasti ja iske oikeallasi ja vie hänet oikean kätensä ali ja tartu rinnasta, vasemmalla tartu hänen polvitaipeeseensa.

Vielä yksi paini
Asia, jos hän tarttuu takaa sinua vyöstä niin paina itsesi alas ja kun hän kiskoo sinua ylös niin käänny ympäri hänen allaan ja heitä hänet aidan/esteen yli.

Vielä yksi paini
Asia; kierrä oikealla kädelläsi ja tartu hänen vyötärönsä sivulta ja vie vasen kätesi hänen oikean olkapäänsä ylitse ja tartu oikeaan käteensä ja pidä lujasti ja nosta ylös ja oikealla kädelläsi nosta hänen vasenta polveaan ja heitä hänet eteesi.

Vielä yksi paini
Asia, kun toinen haluaa molemmin käsin otaa kiinni molempien käsiesi alta niin vie ylhäältä alas molemmat kätesi hänen kyynärpäidensä alle ja lukitse kätesi hänen kyynärpäidensä alle ja nosta voimalla ylös ja murra kätensä
Asia, siis voit tarttua häntä myös kaulasta ja kaataa selälleen.

Asia, vielä yksi paini
Asia, kun kätesi ovat päällä niin voit ottaa kiinni ylhäältä kurkusta tai leuasta ja murtaa hyvin niskan tai sinun täytyy viedä kunnolla kätesi hänen käsiensä ympäri.

Vielä yxi paini
Asia, jos vasen kätesi on alhaalla niin vie oikea kätesi hänen kurkulleen ja astu vasemmalla jalallasi hänen taakseen ja kaada hänet työntämällä jalkasi yli kurkusta, asia, heitä hänet jalan yli molemmilta puolilta.

Vielä yksi paini
Asia, kun olet vienyt molemmat kätesi toisen käsien alitse jos hän on samankokoinen tai pienempi niin tartu kiinni vyötäröltä ja lukitse kätesi tiukasti toisiinsa selkänsä takana ja nosta vasemmalle puolellesi ja kun olet saanut hänet ympäri niin työnnä hänet alas polvesi päälle ja murra hänen selkänsä.

Vastatekniikka tähän painiin
Asia, tämän estät näin kun toinen painaa sinua kohti niin aseta kyynärpää kaulalleen tai rinnalle ja työnnä häntä poispäin voimalla ja samalla astu vasemmalla jalallasi taaksepäin.

Vielä yksi paini
Asia, kun toinen vie päänsä kätesi alitse ja haluaa heittää sinut oikean olkapäänsä yli, tartu kiinni kaulastaan kädelläsi ja paina lujasti itseäsi vastaan ja aseta rintasi hänen päälleen ja laske itseäsi alaspäin.

Vielä yksi paini
Asia, jos toinen ottaa sinusta kiinni kun olet kääntänyt hänelle selkäsi tai kääntynyt ja tarttunut kiinni hänen käteensä niin kumarru rivakasti eteenpäin ja heitä hänet päänsä yli tai ota kiinni alhaalta kädelläsi alta jalasta.

Vielä yksi paini
Asia, jos hän on ottanut kiinni takaapäin ja kätensä ovat sinun käsiesi alla ja hänen kätensä ovat auki silloin tartu kiinni yhteen sormeensa niin hänen pitää päästää irti.

Vielä yksi paini
Asia, jos toinen on tarttunut sinua kiinni kauluksesta yhdellä kädellä ja pitelee lujasti niin käänny hänen kätensä alitse päälläsi niin hän irroittaa tai jos otat samalla kiinni hänestä se on myös hyvä
Asia, jos joku ottaa kiinni kauluksestasi takaa niin käänny päälläsi hänen kätensä alitse niin pääset vapaaksi.

Vielä yksi paini
jos toinen tarttuu molemmin käsin sinua rinnasta niin iske hänen oikeaan kyynärpäähänsä ja paina läpi ja tartu vyötäröltä.

Vielä yksi paini
Asia, kun olet tarttunut toista vasemmalla kädelläsi oikeasta hauiksesta ja työntänyt häntä taaksepäin ja kun hän vie oikean kätensä vasempasi yli ja painanut kätensä lujasti rintaasi vastaan niin vie se sama kyynärpää hänen oikealle kyljelleen ja laskeudu alaspäin ja loikkaa vasemmalla jalallasi hänen oikean jalkansa taakse ja tartu oikealla kädelläsi polvitaipeeseen ja heitä poispäin.

Tässä seuraa lähestymistekniikat [zulauffenden ringen]

Ensimmäinen lähestymistekniikka
Asia, siis tartu hänen oikeaan käteensä ja vasempaansa ja päästä vasen irti ja iske oikea kätesi vasempansa ympäri ja heitä hänet päälleen.

Toinen lähestymistekniikka
Asia, kun sinut on vangittu molempien käsiesi alta niin iske oikea kätesi hänen vasemman kätensä alle ja aseta kätesi hänen rinnalleen ja sitten heilauta hänet poispäin.

kolmas lähestymistekniikka
Asia, iske vasen kätesi hänen kaulalleen ja tartu kiini hänen jalkaansa ja heitä hänet oikealle puolelle.

Neljäs lähestymistekniikka
Asia, ota kiinni hänen oikeasta kädestään vasemmallasi ja kierrä kätensä alitse ja ota kiinni oikealla kädelläsi hänen oikeasta jalastaan ja heitä hänet ylitsesi.

Viides lähestymistekniikka
Asia, tartu hänen oikeasta kädestään kiinni molemmin käsin ja kierrä hänen kätensä alitse ja heitä ylitsesi.

VJ. lähestymistekniikka
Asia, kun lähestyt häntä niin kumarru eteenpäin ja tartu yhteen jalkaan ja vedä ylöspäin ja iske häntä vasemmallasi niin hän kaatuu.

VIJ. lähestymistekniikka
Kun lähestyt häntä niin tartu häntä molemmista käsistä ja iske häntä päälläsi rintaan niin hän kaatuu selälleen.

VIIJ. lähestymistekniikka
Asia, kun sinua tartutaan voimakkaasti olkapäistä niin iske kätesi alta ja paina kätensä poispäin ja tartu vielä painiaksesi haluamallasi tekniikalla.

VIIIJ. lähestymistekniikka
Jos on niin että olet tarttunut häneen alhaalta ja aseta molemmat kyynärpääsi hänen käsiinsä ja iske häntä päälläsi rintaan ja tartu häntä molemmista jaloista.

X. lähestymistekniikka
Asia, kun olet tarttunut häntä molemmista käsistä ja heitä hänet selälleen.

XI. lähestymistekniikka
Asia, ole tarkkaavainen kuinka häntä lähestyt silloin tartu hänen oikeaan käteensä molemmin käsin ja kierrä sen alitse ja murra se.

XIJ. lähestymistekniikka
Asia, kun hyökkäät hänen päälleen ja tartut rinnasta kiinni ja hän tekee samoin silloin iske käsi irti ja lyö oikealla kädelläsi hänen vasempansa taakse tartu kiinni jalkaansa oikealla kädellä ja yliheitä hänet.

XIIJ. lähestymistekniikka
Asia, kun sinua on otettu kiinni käsistä ja otat kiinni samoin niin päästä oikea kätesi irti ja tartu kiinni hänen jalkojensa välistä vasemmallasi ja nosta olkapäällesi ja heitä minne haluat.

Vastatekniikka tähän painiin
Asia, vastatekniikka kun kun sinua on tartuttu olkapään alta niin paina oikealla kädelläsi kättä ja jatka painimista.

Suomennos (c) Marko Saari 2010


Viimeinen muokkaaja, Killanvanhin pvm Su Helmi 28, 2010 7:45 am, muokattu 15 kertaa

_________________
+Maior:Collegii:Arma:Faberarum:Aboensis+
Killanvanhin
Killanvanhin
Killanvanhin, Admin
Killanvanhin, Admin

Viestien lukumäärä : 2581
Join date : 22.12.2007

http://warussepat.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi Empty Vs: Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi

Viesti  Risto Rautiainen lähetetty Su Tammi 10, 2010 8:04 am

Wohoo, mainiota. Tässä Ringeckissä ei vissiin ole kuvia?

Killanvanhin kirjoitti:
Täydestä loikasta tartu hänen oikeaan käteensä vasemmalla kädelläsi ja astu nopeasti hänen kätensä alta, taitavalla loikalla saa hänet kaatumaan, ota kiinni jalastaan pitäen tiukasti kiinni ja aseta hänet päälleen tahtosi mukaan Minä en kolahda

Tämä kuulostaa ihan siltä mitä Fioren Gettyn painin 7. peli näyttää. Onko teillä hajua siitä mitä tuo loikka näissä tarkoittaa? Vaikuttaisi siltä että se ei käsitteenä tarkoita ihan samaa kuin perinteinen loikka, vaan enemmänkin joltain horjutusaskeleelta?
Risto Rautiainen
Risto Rautiainen
Foorumin kisälli
Foorumin kisälli

Viestien lukumäärä : 145
Join date : 02.01.2008

Takaisin alkuun Siirry alas

Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi Empty Vs: Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi

Viesti  Killanvanhin lähetetty Su Tammi 10, 2010 8:21 am

Ei ole kuvia ei Sad Alkuperäinen termi on lauff joka noin yleisesti voi tarkoittaa juoksua tai muuta nopeaa liikettä, tässä kohtaa suomensin sen loikaksi, tarkoittaen nopeaa askellusta. Loikasta tulee kyllä mieleen yksi iso nopea askel, mutta voihan se olla monia pieniä nopeita askeleitakin lähestymisvaiheessa. Tuo toinen lauff/loikka sitten on vain nopea askel kun kerran ollaan jo kontaktietäisyydellä. Onko tuota Fioren versiota kukaan laittanut videolle juutuupiin tms?

_________________
+Maior:Collegii:Arma:Faberarum:Aboensis+
Killanvanhin
Killanvanhin
Killanvanhin, Admin
Killanvanhin, Admin

Viestien lukumäärä : 2581
Join date : 22.12.2007

http://warussepat.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi Empty Vs: Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi

Viesti  Risto Rautiainen lähetetty Su Tammi 10, 2010 6:24 pm

Ilkan videossa http://www.marozzo.com/blog/2009/10/26/21/ kohdassa 0:55 taitaa olla. Tuossahan vois periaatteessa ottaa kiinni ihan kummasta jalasta tahansa. Fiore näyttää vastustajan vasemman edessä.
Risto Rautiainen
Risto Rautiainen
Foorumin kisälli
Foorumin kisälli

Viestien lukumäärä : 145
Join date : 02.01.2008

Takaisin alkuun Siirry alas

Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi Empty Vs: Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi

Viesti  Killanvanhin lähetetty Su Helmi 28, 2010 8:38 pm

valmis.

_________________
+Maior:Collegii:Arma:Faberarum:Aboensis+
Killanvanhin
Killanvanhin
Killanvanhin, Admin
Killanvanhin, Admin

Viestien lukumäärä : 2581
Join date : 22.12.2007

http://warussepat.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi Empty Vs: Ringeck fechtbuch, painiosio suomeksi

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa