Mair'in keppi 9 ja 10

Siirry alas

Mair'in keppi 9 ja 10 Empty Mair'in keppi 9 ja 10

Viesti  Killanvanhin lähetetty Ma Marras 16, 2009 2:37 am

yhdexän tässä
Habitus quo visus adpeditur contra formam aversionis | Hyökkäys silmille vastaan torjuntamuoto
Jotta tämä tekniikka toimisi, asetu keppisi kanssa näin; aseta vasen jalkasi eteen ja pitele keppiäsi oikeassa kädessäsi lantiosi oikealla puolella sekä osoita keppisi etupäällä vastustajaasi kasvoihin. Jos hän on vahva ja torjuu sinut oika jalkansa edessä pidellen keppiään keskikohdasta molemmin käsin, kasvojensa edessä, astu silloin sisään oikealla jalallasi ja iske keppisi takapäällä häntä kasvoihin oikealta puolelta käsin. Jos hän torjuu tämän, siinä samassa iske häntä keppisi etupäällä rintaan, ja astu oikealla jalallasi taakse pistäen häntä oikeaan sivustaan. Jos hän yrittää samaa hyökkäystä, astu kohti vasemmalla jalallasi ja torju hänen hyökkäyksensä käsiesi väliin, oikealle puolellesi. Hyökkää nopeasti keppisi etupäällä kohti vastustajasi kasvoja. Jos taasen hän torjuu sinut tällä tavalla, seuraa häntä oikealla jalallasi ja tähtää vastustajasi jalkoväliin keppisi takapäällä. Jos hän hyökkää alta tällä tavoin, astu taakse vasemmalla jalallasi ja torju hänen iskunsa keppisi takapäällä. Todella, tuo vasen jalkasi takaisin eteen ja hyökkää hänen silmilleen kaksoisiskulla ja tästä paikasta vetäydy poispäin suojassa.

Kymmenen tässä
Duae irruptiones unde habitus hostis prosternendi formatur | Kaksi hyökkäystä joilla saadaan vastustaja kaadettua
Kun pitelet voimakkaasti keppiäsi ja siirryt osumaetäisyydelle, astu sisään vasemmalla jalallasi ja pistä kepilläsi vastustajaasi kasvoihin oikealta puoleltasi. Jos hän torjuu tämän vie oikea jalkasi taakse ja pyöritä keppisi käsien kautta vetäytyen taakse ja iske häntä päähän pitkällä päällä. Jos vastustajasi käyttää samaa tekniikkaa, torju isku käsiesi väliin. Samanaikaisesti astu eteen oikealla jalallasi ja iske keppisi etupäällä häntä kasvoihin. Jos vastustajasi torjuu tämän, kierrä hänen keppinsä ja astuen vasemmalla jalallasi pistä vastustajaasi oikeaan kylkeen keppisi takapäällä. Jos hän yrittää tehdä näin, torju iskunsa, ja lähesty oikealla jalallasi ja tähtää häntä kasvoihin keppisi takapäällä. Jos hän hyökkää tällä tavoin, älä epäröi torjua iskua ja astu sisään oikealla jalallasi ja torjunnasta iske keppisi etupää hänen kurkkuunsa sekä potkaise oikea jalkasi vastustajasi polvitaipeeseen, nosta ylös, taivuta alas ja vastustajasi kaatuu.

Suomennokset (c) Marko Saari


Viimeinen muokkaaja, Killanvanhin pvm Ke Tammi 06, 2010 11:56 pm, muokattu 1 kertaa

_________________
+Maior:Collegii:Arma:Faberarum:Aboensis+
Killanvanhin
Killanvanhin
Killanvanhin, Admin
Killanvanhin, Admin

Viestien lukumäärä : 2596
Join date : 22.12.2007

http://warussepat.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Mair'in keppi 9 ja 10 Empty Vs: Mair'in keppi 9 ja 10

Viesti  Tjudin lähetetty Ma Marras 16, 2009 10:40 am

Kepukkaa, tuota alati kiehtovaa esinettä, pukkaa nyt niin paljon että sillä on aivan kauhea hinku päästä viuhtomaan treeneissä. Hylätään joutavat miekat.
Tjudin
Tjudin
Foorumin vanhin
Foorumin vanhin

Viestien lukumäärä : 1108
Join date : 01.01.2008
Paikkakunta : Turku

http://www.warussepat.fi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa